Welkom op de website van SV Drunen

Onze vereniging heeft besloten om gevolg te geven aan het advies van de KNSA om de verenigingsactiviteiten stop te zetten i.v.m. het Corona virus.

Daarom zijn wij (en onze accommodatie "de Voltreffer") tot nadere berichtgeving gesloten.

Interesse in de schietsport?

Schieten is een volwaardige sport. Elk onderdeel vergt namelijk een volmaakte eenheid van lichaam en geest. Bij schietsportvereniging SV DRUNEN kunt u vrijwel alle schietsportdisciplines beoefenen conform de reglementen KNSA.

U kunt bij ons trainen, maar wij organiseren ook met regelmaat wedstrijden en onderlinge clubcompetities in diverse schietsportdisciplines.

Wie weet schuilt er in u wel een toekomstig sportschutter!

Als u serieus geïnteresseerd bent en van onbesproken gedrag, met een Nederlands paspoort of ID bewijs, bent u van harte welkom!

Neem bij een bezoek aan onze vereniging zeker uw legitimatiebewijs mee.

Om u te oriënteren binnen onze vereniging is er altijd een mogelijkheid voor een kennismakingsavond. Vanuit ons bestuur zult u de nodige informatie ontvangen omtrent gedrag en regels binnen onze vereniging en welke wettelijke eisen voldaan moet worden.

Bestuur Schietsportvereniging SV Drunen.