Welkom op de website van SV Drunen

De vereniging is i.v.m. vakantie gesloten van 19 juli t/m 9 augustus.

Wij wensen u een fijne vakantie.

Interesse in de schietsport?

Schieten is een volwaardige sport. Elk onderdeel vergt namelijk een volmaakte eenheid van lichaam en geest. Bij schietsportvereniging SV Drunen kunt u vrijwel alle schietsportdisciplines beoefenen conform de reglementen KNSA.

U kunt bij ons trainen, maar wij organiseren ook met regelmaat wedstrijden en onderlinge clubcompetities in diverse schietsportdisciplines.

Wie weet schuilt er in u wel een toekomstig sportschutter!

Als u serieus geïnteresseerd bent en van onbesproken gedrag, met een Nederlands paspoort of ID bewijs, bent u van harte welkom!

Neem bij een bezoek aan onze vereniging zeker uw legitimatiebewijs mee.

Om u te oriënteren binnen onze vereniging is er altijd een mogelijkheid voor een kennismakingsavond. Vanuit ons bestuur zult u de nodige informatie ontvangen omtrent gedrag en regels binnen onze vereniging en welke wettelijke eisen voldaan moet worden.

Bestuur Schietsportvereniging SV Drunen.